Balcoane

Vitrarea balcoanelor

Compania „SuperOkna” oferă servicii pentru vitrarea balcoanelor cu ferestre PVC și ferestre din aluminiu. Vitrarea balconului poate fi de două tipuri: rece și caldă.

Vitrarea rece - se realizează cu ajutorul ferestrelor din aluminiu. Sunt mai compacte și sunt perfecte pentru balcoanele mici, care nu sunt destinate locuinței (acest tip de fereastră nu presupune izolare termică). Dacă intenționați vitrarea balconului doar pentru depozitarea lucrurilor, atunci acest tip de geamuri este cea mai bună opțiune.

Vitrare caldă - se realizează cu ajutorul ferestrelor PVC. Vitrarea dată este mai scumpă decât vitrarea rece, nu este la fel de compactă, dar totul se echilibrează datorită izolării termice excelente. Balcoanele cu ferestre termopan vă permit să creaţi un living sau sală de sport dintr-un balcon simplu, având temperaturi de cameră.

Pentru a menține căldura cât mai mult timp, folosim sticlă cu emisii reduse, ce menţin temperatura.

Dacă este doriţi vitrarea balconului, pentru un rezultat demn de aşteptările Dvs., trebuie să o încredințați specialiștilor.

Ce oferim?

  • Vitrarea cu ferestre termopan. O soluție modernă, practică, durabilă și cu izolație termică excelentă.
  • Vitrarea cu ferestre din aluminiu. Opțiune economă. În plus, putem realiza ferestre glisante din aluminiu pentru a economisi spațiul balconului.

SuperOkna oferă gamă de servicii complete pentru vitrarea balconului la cheie. Ne asumăm responsabilitatea pentru implementarea tuturor tipurilor de lucrări - de la dezvoltarea proiectelor până la strângerea deșeurilor de construcții. Apelând la noi, pentru a vitra balconul cu ferestre PVC sau ferestre aluminiu, scăpaţi complet de orice dificultăți și probleme. Trebuie doar să evaluați toate avantajele utilizării sistemelor noastre de ferestre.

De ce ar trebui să contactați “SuperOkna”?

  • Întreprindere de producţie proprie. Având propria producție, garantăm cea mai bună calitate și respectarea tuturor standardelor moderne. Tot ciclul de producție este atent monitorizat de compania noastră.
  • Suntem experţi. Fiecare angajat al companiei cunoaște amănunţit toate etapele de producție și instalare, indiferent dacă este managerul cu care discutaţi detaliile contractului sau un specialist în instalarea ferestrelor.
  • Operativitate. Valorificăm timpul clienților noștri și încercăm să efectuăm comenzile în cel mai scurt timp posibil. 5-14 zile pentru articole standard.
  • Preţ avantajos. Producția proprie garantează cele mai mici prețuri de pe piață. Pentru a afla prețul aproximativ, puteți utiliza calculatorul de costuri sau ne contactaţi.
  • Acceptăm comenzi de orice complexitate. n 100% din cazuri, garantăm clientului că soluția oferită de noi va fi optimă în ceea ce privește calitatea și costul.

Pentru mai multe informații, contactați managerii noştri! Vom fi bucuroși să vă consultăm cu privire la toate întrebările.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.