ÎNCHIDEREA BALCOANELOR CU FERESTRE “CALDE”

Călduţ şi confortabil!

Compania “SuperOkna” propune vitrajul cald al balconului cu ferestre termopan la cel mai mic preţ din Moldova!

Vitrarea "Caldă" a balcoanelor

Închiderea balcoanelor și teraselor

Este foarte ușor să creați un birou confortabil, un loc pentru relaxare sau o grădină de iarnă, dacă instalați geamuri calde. Atunci când alegeți materialele, este important să determinați corect tipul profilului- puteți selecta unul din lemn sau puteți recurge la un profil din PVC cu mai multe camere. În ambele cazuri, camera va fi îmbunătățită semnificativ datorită izolării fonice și termice excelente, iar fereastra va proteja nu numai de precipitații și praf.

Compania “SuperOkna” oferă nu doar închiderea balcoanelor, dar și concepte și soluții originale. Acordăm maximă atenție aspectului estetic, siguranței și, desigur, confortului.

Ferestre PVC Balcon Super Okna MD

Aspecte principale

Pentru ca ferestrele din cameră să poată menține temperatura optimă, ar trebui să utilizați o fereastră cu geam termopan cu cel puțin două camere. Pentru rame din lemn, de asemenea, este necesar, să instalați o fereastră termopan și nu geam dublu.

La elaborarea proiectelor, orice detaliu este luat în considerare. Designerii selectează profilul în conformitate cu interiorul încăperii, iar originalitatea desenelor se realizează în principal prin decorarea sticlei. Oferim:

  • diverse tehnici de vitralii;
  • sablare;
  • fuziune;
  • vopsirea și matarea;

Dacă este necesar, se poate realiza vopsirea sau laminarea profilului. Experții noștri sunt pregătiți pentru orice provocare. Prin urmare, efectuează diverse lucrări - de la măsurări și proiectare la instalarea componentelor și accesoriilor. Prețul proiectului include costul componentelor și a tuturor serviciilor oferite.

Profitați de ofertele noastre, creați un balcon confortabil și frumos.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra