Interioare şi exterioare

O gamă largă de rolete pentru orice fereastră PVC sau plastic la cel mai bun preţ din Moldova

Rolete pentru ferestre Chisinau

Grilajele demult nu mai pot fi numite o alegere bună pentru casă și nici nu răspund tuturor standardelor de securitate. Compania “SuperOkna” Chișinău, Moldova consideră roletele exterioare pentru ferestre cel mai optim mod de luptă contra infractorilor.

Rolete Ferestre Uși Super Okna MD

De ce roletele pentru ferestre sunt mai bune ca grilajele?

 1. Oferă intimitate

  Dvs. puteți în orice moment să coborâți roletele și nimeni nu va vedea ce faceți. Privirile curioase nu mai sunt o problemă.

 2. Economisirea până la 30% a energiei electrice pe timp de iarnă

  Roletele pot să economisească bani! Coborându-le, între rolete și fereastră se formează un strat izolator care poate păstra până la 30% din căldura casei. Rezultatul va fi simțit nu doar de Dvs., dar și de buzunar.

 3. Izolarea fonică

  Profilul din aluminiu al roletelor umplute cu spumă, garantează izolarea fonică a încăperii, iar în combinație cu ferestrele noastre termopan, zgomotul străzii va fi abia audibil. În casă va domina liniștea și pacea. Fără motoarele mașinii. Fără trecători gălăgioși.

 4. Controlul luminii

  Cu ajutorul roletelor puteți crea o atmosferă deosebită și puteți controla pătrunderea luminii în casă prin simpla deschidere/închidere a acestora. Razele soarelui, farurile automobilelor, lumina ecranelor niciodată nu va mai fi un obstacol pentru a obține iluminarea dorită în casă.

 5. Posibilitatea de evacuare în cazuri extreme

  Roletele permit evacuarea prin fereastră în cazul situațiilor de incendiu. Este unul din factorii cei mai importanți și decisivi care, indiscutabil, trebuie luate în calcul comparând roletele și grilajele.

Avantajele roletelor pentru ferestre

Securitate și protecție antifurt

Roletele corespund clasei de rezistență P1, garantând siguranța proprietății și integritatea ferestrelor și a ușilor.

Eficiență energetică

Profilul AR/41T, permite să reduceți pierderea căldurii iarna până la 30% și reducerea încălzirii cu 70% pe timp de vară.

Respectarea tuturor standardelor

Securitatea și durabilitatea roletelor corespund tuturor standardelor internaționale și vin cu certificate ale calității.

Vântul nu mai e o problemă

Roletele pot fi o alegere bună și pentru lupta cu fluxul puternic de vânt, unde componentele roletei pot fi mai groase și umplute cu spumă, astfel, fiind pregătite pentru orice provocări ale naturii.

Profilele cu perforație

Perforarea permite obținerea efectului “luminii slabe” cu ajutorul pătrunderii luminii prin găuri. Este alegerea perfectă dacă doriți să adăugați romantism și mister întunericului din cameră.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra