Strălucirea ferestrelor tale!

Faţetele, bucăți mici de sticlă sub formă de pietre transparente, sunt aplicate manual de meșteri și oferă o strălucire extraordinară geamurilor Dvs. Compania ”Superokna” înfrumuseţează geamurile termopan la cel mai bun preţ din Moldova!

Vitralii fațetate

Avantajele vitraliilor fațetate

Fațetele sunt piese din sticlă transparentă sau colorată. Timp de zeci de ani, vor avea aspectul inițial și vor străluci în toată gloria sa la soare.
În ciuda luxului vizibil, vitralii fațetate sunt destul de accesibile.

Tehnologia și domeniul de aplicare

Atunci când creați o vitralie fațetată, cristalele sunt aplicate pe sticlă folosind adeziv special. Adezivul este complet transparent și imperceptibil. După întărirea adezivului, este imposibilă ruperea cristalelor.

Cristalele pot fi folosite:

  • ca element decorativ independent;
  • în combinație cu folie de geam;
  • ca parte a unei vitralii întregi.

Tehnologia de fabricare a vitraliei fațetate

Cristalele sunt confecționate din sticlă cu o grosime de 6 mm cu muchie teșită. O margine exterioară subțire permite unirea cristalelor cu folia de geam. Cristalele sunt montate pe sticlă cu adeziv UV (absolut transparent, nu lasă reziduuri, se întărește sub influența luminii solare timp de 10-15 secunde, după care este absolut imposibil să rupeți cristalele).

комбинация техник декорирования окна

Forme standard ale elementelor de fațetă

стандартные формы фацетных элементов

Din cristale de forme standard, puteți crea o mulțime de compoziții complexe, În plus, putem proiecta modele exclusive de forme și culori non-standard.

Comanda formelor personalizate de fațete este posibilă numai după consultație!

Culorile fațetei

цветные фацеты

În mod implicit, în atelierul nostru sunt utilizate cristale transparente, dar, la cererea clientului, este posibilă și comandarea celor din sticlă colorată. Toate culorile sunt translucide cu o transmisie bună a luminii.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra