Fantezie pe sticlă

Fuzionarea implică fuziunea a două sticle decorative. Prelucrarea sticlei la temperatură înaltă vă permite să creați piese complet unice şi durabile. Compania ”Superokna” înfrumuseţează geamurile termopan la cel mai bun preţ din Moldova!

Fuzionarea sticlei

Avantajele fuziunii:

  • Sticla colorată oferă nuanță și refractă razele soarelui;
  • Vă permite să faceți vitraliul cu mai multe straturi și mai voluminos;
  • Elementele de fuziune pot fi plasate în afara sticlei;
  • Design de durată, fără a fi supus deformării, decolorăii la soare, elementele se caracterizează prin fixare ultra-puternică la sticlă;
  • Rezistență absolută la umiditate;
  • Decorul se combină armonios cu vitraliul și tehnica de sablare.
Fuzionarea Sticlei Super Okna MD

Caracteristici tehnice

Pentru fabricarea elementelor de fuziune, sunt utilizate fragmente tăiate manual, de diferite dimensiuni și forme din sticlă colorată și sunt fuzionateuna peste alta sau una lângă alta, în conformitate cu modelul dorit. Compoziția obținută este plasată într-un cuptor special unde, la o temperatură foarte ridicată (aproximativ 800-850 ° C), mai multe straturi de sticlă sunt contopite timp de 15-18 ore. Drept urmare, acestea sunt topite între ele, transformându-se într-un singur întreg. Elementele de fuziune realizate sunt lipite pe sticlă, folosind adeziv UV, după care este absolut imposibil să le rupeți.

Spectrul culorilor standard pentru fuzionare:

Fuzionarea poate fi dintr-un singur strat sau strat dublu.

De exemplu, în fotografia de mai jos: fluturele este în două straturi, pe un substrat transparent, iar petalele sunt cu un singur strat, fără substrat.

Dorim sa accentuăm că, în legătură cu caracteristicile de fabricație, produsele pot avea:

  • Bule de aer în interior și între elemente, textură neuniformă a suprafeței,
  • Formă geometrică imperfectă,
  • Abateri ușoare de la schițe în forma și nuanța elementelor.

Acest lucru se datorează tăierii și prelucrării manuale a sticlelor, precum și imprevizibilitatea procesului de contopire. Pe de altă parte, aceste abateri fac din fiecare sticlă topită o piesă de artă unică, care este aproape imposibil de repetat chiar dacă se dorește.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra