Fiţi mai aproape de căldură

Oferim achiziționarea ferestrelor în rate. Obțineți ferestrele acum, plătiți-le mai târziu!

Planul de credite si rate

Achiziționarea ferestrelor în rate înseamnă economisire de timp, obținerea întregului produs și plata pentru el în rate, fără plăți adăugătoare. În plus, achiziționarea de ferestre în rate este o oportunitate excelentă de a monta ferestrele în întregul apartament sau casă în aceeaşi zi, în timp ce achiziționarea de ferestre una câte una poate întârzia reparația cu câteva luni.

Procesul de cumpărare a ferestrei în rate este efectuat în biroul companiei, unde este necesar să completați un formular standard. Administratorul companiei îl va trimite la bancă pentru analiză. În caz de aprobare, sunt întocmite restul documentelor. Procedura de examinare a chestionarului de către bancă durează de la 10 la 30 de minute, documentația - nu mai mult de 20 de minute. Plata în avans este plătită casierului companiei. Puteți alege un program de transfer convenabil pentru oricare dintre tarife.

Programul de achitare in rate

Compania “SuperOkna” va ajuta să obțineți produsele cât mai rapid și ușor. Pentru a face acest lucru, trebuie să contactați biroul nostru, este important să aveți buletinul de indetitate cu Dvs., o copie și originalul. În plus, vă vom oferi o listă de documente care pot fi necesare la solicitarea unui împrumut. Poate fi: certificat de salariu, carte de muncă și istoric de credit.

Aceste documente sunt solicitate pentru a determina nivelul solvabilității dumneavoastră. Astfel, compania care vă oferă un împrumut va fi sigură că veți putea să plătiți la timp. Procentul împrumutului depinde întotdeauna de costul ferestrei în sine, precum și de compania de la care achiziționați ferestrele in rate.

Înainte de a cumpăra produsele noastre, sfătuim să solicitați o măsurare gratuită de la noi și să vă consultați cu specialiștii despre opțiunile potrivite pentru Dvs.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra