Promoții

Комплектации для любого вида конструкций

Aţi obosit să alegeţi între zeci de de profile, termopane și pervaze? Nu sunteți sigur care este potrivit pentru Dvs.? Vă putem oferi seturi testate în timp unde toate detaliile sunt în perfectă armonie între ele. Contactați-ne și vom găsi rapid setul potrivit pentru Dvs.

LA DORINŢĂ, PUTEŢI ADĂUGA SAU MODIFICA OFERTA NOASTRĂ:

Подробнее
Оплата в рассрочку

Oferim condiții favorabile pentru achiziționarea de produselor “SuperOkna” în rate fără procente adiţionale!

Plătiți doar o parte din sumă - obțineți o fereastră nouă!

Doriţi să comandaţi ferestrele astăzi, dar nu dispuneţi de suma necesară pentru a le cumpăra? Nu e o problemă! Puteţi achita în rate! Drept urmare, ferestrele vor fi instalate, iar plata va fi efectuată lunar cu sume mici.

Cum puteţi beneficia de oferta dată?

Contactați-ne, selectați fereastra dorită completând o cerere și plătiți prima tranşă din sumă. Totul este foarte simplu!

Подробнее
Прогрессивные скидки

Mai multe ferestre - reduceri mai mari!

Vrei să economiseşti? Cumpără! Acum ferestrele sunt și mai accesibile. Cu cât comandați mai multe ferestre de la noi, cu atât costul lor va fi mai mic. Indiferent de sezon, oferim reduceri la comenzile mari, unde procentul reducerii depinde direct de numărul de ferestre comandate.

Pentru a afla costul exact al produselor și toate promoțiile disponibile, contactați managerii noștri. Fiţi cu un pas mai aproape de căldură, lumină și funcționalitate. Economisiţi bani pentru vacanţă!

Подробнее
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.