Perfecțiune în simplitate!

Sablarea presupune aplicarea desenelor mate folosind tehnologii speciale. Cea mai stilată variantă de decorațiuni ale interiorului clasic si minimalist. Compania ”Superokna” înfrumuseţează geamurile termopan la cel mai bun preţ din Moldova!

Sablare

Avantajele sablării:

  • Durabilitate- nu poate fi supusă deformării;
  • Model incolor - întreaga suprafață a sticlei, inclusiv zonele înghețate, transmite lumină;
  • Sticla cu peskostruy poate fi instalată în orice geam termopan, și chiar și cu o singură sticlă - cu păstrarea unei garanții;
  • Acest decor se aplică pe sticlă de orice grosime.

Această tehnologie se combină de minune cu fuziunea și cu alte tehnici de decor, atunci când modelul de sablare mat este completat de o strălucire de sticlă colorată, care face mai vizibil accentele și adaugă un farmec aparte întregii compoziții. Arată grozav!

Schițe

Aici vă oferim doar câteva schițe standard în diferite stiluri din catalogul nostru. Puteți alege o altă opțiune la oricare dintre birourile de vânzări ale "SuperOkna".

Suntem bucuroși să adaptăm oricare dintre schițele la proporțiile ușilor și ferestrelor Dvs. și să discutăm toate detaliile înainte de a lansa comanda în producție. Și la dorință, vom desena o schiță individuală.

Designer-ul nostru poate pregăti orice schiță în două versiuni: desen pe sticlă transparentă sau sticlă cu un desen transparent.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra