Culori vii pe sticlă

Colorarea în masă presupune decorarea sticlei cu vopsele polimerice colorate. Chiar și cele mai dificile compoziții pot fi implementate în cel mai scurt timp posibil. Compania ”Superokna” înfrumuseţează geamurile termopan la cel mai bun preţ din Moldova!

Colorarea in masa a sticlei

Avantaje

Vitraliile obţinute se disting prin culori spectaculoase și saturate, iar datorită manufacturabilității procesului de fabricație și a materialelor ieftine, rămân la dispoziția celor mai cunoscuți ai frumosului.

Unicitatea colorării

Doar în tehnica dată este posibiă realizarea unor modele elegante, cu culori aprinse. Acest efect se obține datorită unui contur transparent, ce nu se mai foloseşte în alte tehnici de vitralii.

фото «прозрачный

Un rezultat interesant poate fi obținut prin aplicarea unor vopsele transparente pe sticlă mată. Zonele umplute cu vopsea și / sau contur devin transparente, în timp ce restul zonei de sticlă rămân opace și nu sunt vizibile.

Tehnologia de fabricație

La fabricarea sticlei colorate în masă, excelența tehnologiei INFILL este combinată cu talentul artistului / designer-ului. Această tehnică de decor interesantă va face ca orice fereastră să fie atrăgătoare și să creeze un efect uimitor în cameră.

Conturul vitraliei

Conturul de sticlă în relief pe bază de rășină polimerică este aplicat pe sticlă folosind echipamente speciale cu control numeric. Dispozitivul performant şi rapid vă permite să aplicați un desen de orice complexitate în cel mai scurt timp posibil.

Pentru aplicarea liniilor, se folosesc vopsele polimerice de mai multe culori:
чnegru, alb, argintiu închis, cupru, aur, argint și transparent.
Pe o sticlă, puteți utiliza mai multe culori ale conturui pentru a obține efecte vizuale interesante. Lățimea conturului poate fi de la 3 la 10 mm.

заливной контур

Lista segmentelor de contur intern

După aplicarea conturului vitraliei, se adaugă vopseaua. Această etapă finală este realizată exclusiv într-un mod manual și, prin urmare, necesită experiență și abilități speciale de lucru.
Un desen poate acoperi întreaga suprafață a unei ferestre sau orice părte a acesteia. În plus, față de funcția estetică, vitraliul va fi o protecție excelentă a spațiului personal împotriva ochilor curioşi.

Vopseaua poate fi de diferite grade de saturație - de la aproape transparent la opac. Dar spectrul nuanțelor de culoare este limitat de un număr relativ mic de pigmenți sursă pentru colorare. De regulă, culorile saturate pure sunt utilizate fără semitonuri, fără nuanțe complexe și pastelate.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra