Luptăm cu rutina

Facem fereastra termopan strălucitoare și unică prin pictura profilului din PVC în orice culoare. Compania ”Superokna” înfrumuseţează geamurile termopan la cel mai bun preţ din Moldova!

Vopsirea profilului

Jos stereotipurile!

Pentru majoritatea oamenilor, ferestrele din plastic sunt încă asociate cu culoarea albă, un aspect strict și mediocru, linii simple și un minim de rafinament decorativ. Ne-am obișnuit cu un astfel de stereotip de-a lungul anilor de extindere rapidă în Moldova a ferestrelor din plastic. Pe fondul unui utilitarism sumbru și al întârzierii tehnologice a produselor din industria vitrinelor sovietice, ferestrele din plastic arată într-adevăr ca niște invitați adevărați din viitor. Acestea sunt soluții moderne și eficiente care asigură o izolare termică excelentă și o protecție împotriva zgomotului, sigure și durabile.

Dar ce zicem de cei pentru care fereastra din casă este mai mult decât un design simplu ce are ca scop doar eficiență? Cum rămâne cu cei care s-au săturat de monotonie, care vor să-și facă casa și fiecare detaliu unic?

Compania “SuperOkna” oferă multe soluții pentru a face fereastra din plastic luminoasă și unică.

Una dintre modalitățile de a face o fereastră din plastic strălucitoare și unică este posibilitatea de a colora profilul PVC în orice culoare, conform scării RAL. Sunt disponibile peste 2.000 de nuanțe, inclusiv și cu efect metalic.

Compania are propria linie modernă de vopsire a profilului cu echipamente de la producătorii europeni de top. Pentru colorare, folosim vopsele de la faimosul producător - compania Zobel. Această companie are o experiență extraordinară în domeniul picturii de profil - mai mult de 35 de ani. Zobel Chemie GmbH ocupă meritat o poziție de frunte printre producătorii europeni de vopsele și lacuri. Compania este reprezentată pe piață de marca Zowosan®, care oferă produse de înaltă calitate.

Vopselele folosite de SuperOkna sunt pe bază de apă și au o aderență excelentă la suprafața plasticului. Unul dintre cele mai importante avantaje este libertatea absolută în alegerea culorii, combinată cu rezistența straturilor de lac, a căror utilizare este fiabilă și economică.

Îndeplinirea cerințelor stricte pentru materialele noastre privind calitatea percepției optice și funcționalitate este realizată:

  • Strat rezistent;
  • Aderență excelentă pe PVC;
  • Rezistență excepțională la zgârieturi
  • Rezistență la vreme dură;
  • Rezistență la substanțele chimice casnice;
  • Rezistență la poluarea atmosferică;
  • fluiditate excelentă.

Folosind sistemul special de amestecare a materialelor Zowosan® , este posibilă producerea rapidă a oricărei culori conform cataloagelor RAL, care poate fi repetată în orice moment, ceea ce este deosebit de important.

În legătură cu caracteristicile tehnologice ale producției, colorarea produselor se realizează numai pe partea exterioară a profilului. Pe partea de interioară, profilul nu este vopsit. În interior, profilul poate fi alb sau laminat.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra