Împărțirea spațiului sticlei

Şprosuri ornamentale- un profil special care delimitează spațiul sticlei, oferind ferestrelor un aspect vechi și nobil. Compania ”Superokna” înfrumuseţează geamurile termopan la cel mai bun preţ din Moldova!

Sprosuri ornamentale

Alegere vastă de opțiuni finisate

Numărul de secțiuni și modelul poate fi complet diferit. Plasa, arcul, ornamentul sau orice alte forme geometrice rafinate - totul depinde de ideile Dvs. În catalogul nostru, prezentat în birourile de vânzări, veți găsi câteva zeci de oferte exclusive. Soluțiile de proiectare îți stârnesc imaginația și deschid ușa către o lume frumoasă de grație și estetică. Compania „SuperOkna” știe să facă interiorul rafinat! Lucrările la realizarea machetelor decorative se desfășoară într-un atelier specializat manual și strict în conformitate cu standardele de calitate.

Șprosuri Ornamentale Super Okna MD
Ce este important să știți când comandați șprosuri la “SuperOkna”

Putem crea o schiță individuală pentru ferestre de orice formă. În același timp, aveți o gamă largă de culori și lățimi. Șprosurile sunt realizate din materiale sigure pentru adulți și copii, rezistente la deteriorare, umiditate , temperatură, lumina soarelui. Pentru a aplica un desen personalizat, puteți utiliza bandă de sticlă. Cu ajutorul său, se aplică imagini cu orice rază de îndoire și în orice unghi de conectare. În plus, tehnologia modernă vă permite să combinați aspectul benzile cu elemente de fațetă.

Combinatia clasică

Combinația clasică poate fi instalata doar în timpul producerii unui geam termopan și îndeplinește doar o funcție decorativă.

Compozitia este plasată în interiorul geamului și este atașat la rama de la distanță.

Nu vă descurajați dacă ați cumpărat deja ferestre și abia acum ați aflat despre decorarea sticlei! Pentru a crea o imagine unică a casei, este suficient să schimbați doar geamul termopan.

Se disting următoarele unghiuri de conectare:

 • Conexiune în formă de X („Cruce”) - toate unghiurile 90 °;
 • Conexiune în formă de T (90 °);
 • Conexiune în formă de Y (90 ° și două unghiuri de 135 °);
 • conexiune în formă de L (90 °).

Razele minime de încovoiere:

 • Pentru șprosuri 8 mm lățime - 150 mm;
 • 18 mm lățime - 220 mm;
 • 26 mm lățime - 250 mm.

Culori și lățimi posibile:

 • Alb: 8 mm, 18 mm, 26 mm;
 • Auriu: 8 mm, 18 mm și 26 mm;
 • Laminat cu o singură față: 18 mm și 26 mm;
 • Laminat cu două fețe: 18 mm și 26 mm.
Culori pentru laminare posibile:
Орех-бальзамико

Nuc

Stejar deschis

Stejar deschis

Stejar auriu

Stejar auriu

Stejar întunecat

Stejar întunecat

Mahon

Mahon

Nuanța exactă a culorii este determinată numai dupa mostre.
Șprosuri exterioare
окно с фальш-переплетом

Șprosurile exterioare (legătură falsă) este un element decorativ care este plasat pe partea exterioară a ferestrei. Astfel de garnituri îndeplinesc două funcții simultan: pe de o parte, decorați geamul, pe de altă parte - asigurați protecție.

Legăturile au diferite lățimi: 25, 27, 36 și 45 mm.

Avantajul lor este că sunt potrivite pentru absolut orice tip de fereastră și sunt laminate în orice culoare.

Bandă de vitraliu
окно с витражной лентой

Aceasta bandă este de obicei folosită pentru a crea vitralii, dar poate fi folosită și ca element independent al decorului.

În plus față de divizarea simplă a ferestrei, așa cum o face și combinația clasică , acest decor este combinată ușor și elegant cu fațete, astfel încât fereastra ta să devină și mai nobilă.

O bandă de vitraliu este plasată în interiorul geamului termopan care îl protejează de timpul de afara și de influențele fizice și minimizează întreținerea ferestrei.

Banda secțională are o formă ovală și poate avea diferite lățimi (de la 2 la 12 mm). Și pentru a crea o imitație a unui aspect mai larg, banda poate fi stivuită în mai multe rânduri.

La producerea noastră sunt utilizate 7 culori principale ale benzii:
витражные ленты
Schițe de ferestre cu șprosuri

Aici vă oferim doar câteva schițe standard care sunt cele mai populare. Puteți alege o opțiune de aspect exclusiv (inclusiv cu fațete ) vizitând oricare dintre birourile de vânzări ale Superokna sau apelând gratuit la specialistul in măsurători care vine cu un catalog.

Combinatia clasică
эскизы окон с раскладкой
Șprosuri cu fațete și banda de vitraliu
Șprosuri cu fațete și banda de vitraliu
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra