Atmosferă de lucru

Creaţi confort pentru angajaţii Dvs. datorită produselor SuperOkna la cel mai bun preț din Moldova!

Usi Interior birou / oficiu

Uși de birou - tipuri și avantaje

Nimic nu influențează productivitatea angajaților mai mult decât atmosfera din cadrul oficiului. Confortul și liniștea permit îndeplinirea tuturor sarcinilor fără prea multe probleme. Ușile de birou calitative trebuie nu doar să protejeze lucrătorii de aerul rece și zgomotul de afară, dar și să corespundă tuturor cerințelor.

Uși Birou Super Okna MD

Compania “SuperOkna” Chișinău, Moldova oferă o varietate de modele de uși oficiu cu sticlă colorată, texturată, mată sau transparentă, la fel, avem o gamă largă de uși cu fereastră fără toc care se evidențiază prin ergonomie și rezistență, uși PVC batante care delimitează perfect spațiul și uși glisante ce se deschid lateral.

Ușile din plastic sunt cele mai vândute din toată seria, deoarece sunt universale și se potrivesc de minune cu orice interior. De asemenea, sunt foarte trainice și rezistente la lovituri. Pot fi vopsite în orice culoare, laminate sau să imită structura de lemn.

Comandă la noi!

Compania “SuperOkna” Chișinău, Moldova propune uși de birou fără rame, glisante și batante din PVC la cele mai bune prețuri. Specialiștii noștri sunt gata să Vă ajute cu alegerea unei uși calitative și prezentabile. Luăm toate măsurile gratis! Vă așteptăm!

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra