Fiabilitatea mai presus de toate!

Compania SuperOkna va securiza casa cu ferestre termopan fiabile la cele mai mici prețuri din Moldova!

Ferestre securizate antifurt Chisinau

Cum să ne protejăm casa

Securizarea ferestrelor termopan e cu adevărat una dintre cele mai principale probleme ale locatarilor de la primele și ultimile etaje ale apartamentelor și a proprietarilor de case în Chișinău. Gratiile din fier care mai sunt instalate și acum, nu poate fi considerată cea mai estetică alegere. La fel, astfel de gratii împiedică evacuarea în caz de incendiu, ce fac această metodă nu doar lipsită de orice aspect decorativ, dar și devine foarte periculoasă pentru însuși locatarii. “SuperOkna” Moldova poate propune cetățenilor o variantă mai bună - ferestre securizate antifurt.

Protejează mânerul și se montează în profilul ferestrei. Toate elementele sunt făcute din oțel trainic, iar spargerea unui astfel de geam devine o provocare. În pachet sunt incluse și mânere cu cheie. Mânerele sunt dotate cu un mecanism ce impiedică orice încercare de a fi rotite pe dinafară. Perforarea furniturii la fel nu va permite intrarea, iar dacă infractorul sparge sticla, deschiderea ferestrei antifurt la fel nu va fi posibilă.

Mânerul cu cheie garantează evitarea deschiderii geamului de către copii. În cazul în care copiii se joacă lângă fereastră, puteți fi siguri că nu o vor putea deschide fără ajutorul unui adult.

Dacă doriți să faceți fereastra antifurt, rezistentă la lovituri, în ajutor vine pelicula protectoare. Ea nu doar va ține toate părțile fărămițate la loc, dar și orice lovitură va provoca un zgomot pe care îl vor auzi toți vecinii.

Sticla trece o prelucrare termică în urma căreia ea devine mai rezistentă la temperaturi extreme și mai trainică.

Sticla-triplex reprezintă două sau trei foi de sticlă unite. Așa sticlă permite o izolare fonică excelentă.

Unde se aplică securizarea ferestrei antifurt?

Securizarea poate fi aplicată la orice clădire: apartamente, case, vile, oficii, aeroporturi, bănci, etc.

Dacă considerați că obiectul Dvs. poate fi jefuit, securizarea ferestrei la sigur va fi o alegere bună.

 

Combinați metodele de securizare

Fereastra securizata antifurt nu va fi un obstacol pentru infractori, dar nu le vor permite spargerea într-un timp scurt și fără a provoca zgomot. Pentru a proteja obiectul mai bine, trebuie de combinat metodele de securizare:

  • Instalarea unui sistem de alarmă.Senzorul poate reacționa la sunete provocate de spargerea geamului. Viteza de reacționare a pazei, de regulă, este de 5 minute dacă distanța obiectului nu e mai mare de 7 km. Până infractorul se descurcă cu fereastra protejată, paza va fi pe loc
  • Instalarea furniturii protectoare în combinație cu sticla securizată
  • Combinarea roletelor cu furnitura securizată și sistem de alarmă
  • Instalarea ferestrelor bronate

 

Pentru a evita cheltuielile mari, protecția maximă poate fi instalată doar pe ferestrele unde riscul spargerii e cel mai mare, iar pentru celelalte să alegeți variante mai ieftine.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra