Eficiență energetică și economie

Uşi termopan interior şi exterior de “SuperOkna” la cele mai bune prețuri din Moldova!

Usi Termopan Interior si Exterior

Cele mai bune uși termopan nu doar din Chișinău, dar și din toată Moldova!

Componente de calitate

  • Profilul VEKA. Garantează izolarea termică și fonică excelentă.
  • Furnitura germană G-U. Produsă din oțel inoxidabil, aluminiu extrudat și alamă lustruită. Trece foarte multe teste, de exemplu, balamalele trec prin ciclul “dechidere/închidere” de 1 000 000 ori.

Componente durabile

Producția noastră este concepută luând in calcul toate aspectele necesare pentru a produce uși pvc interior și uși pvc exterior fiabile și calitative. Componentele sunt asamblate, fiind pregătite pentru orice impact fizic.

Termopane cu rezistență la lovituri

Instalăm uși termopan speciale cu două sticle diferite combinate. Sticla exterioară este de câteva ori mai trainică decât cea obișnuită din cauza călirii, iar cea interioară este asamblată folosind folie de protecție A3, care face sticla mai rezistentă. Termopanele date sunt rezistente, vor servi mai mult ca cele obișnuite și garantează siguranța.

Toată producția este certificată

Putem prezenta toate certificatele necesare, începând cu cele care confirmă calitatea și terminând cu sanitar-epidemologice.

Decor unic

Putem realiza toate dorințele Dvs. aplicând cele mai diverse tehnici de decor, la fel, putem personaliza sticla sau profilul ușii folosind design-ul ales. Super Okna Chișinău, Moldova, vă poate consulta cu privire la toate produsele noastre!

Uși PVC Super Okna MD
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra