Arta și tehnologiile moderne

Folosind pelicule speciale, care copiază perfect textura și facture sticlelor multicolore, recreăm imagini de orice complexitate la un preţ accesibil în Moldova.

Geamuri cu vitraliu

Vitraliul — este un tip de artă foarte special, în care compoziția artificială din sticlă colorată și magia luminii se contopesc într-un întreg.

Vitralii sunt munca meșterilor iscusiti! Este perfect pentru ferestre și uși, pereți despărțitori și terase, se combina minunat cu alte tehnici de decor. Tehnologia de fabricare a vitraliilor a apărut acum aproximativ 30 de ani, iar acum este cea mai populară și accesibilă tehnică de decorare a ferestrelor. Datorită acestei folii , razele de lumină care trec prin vitralii creează un efect unic de culoare. În plus, are siguranța suplimentară, deoarece folia păstrează fragmentele atunci când este spartă sticla.

Etapele producției de vitralii:

Măsurare:
Efectuarea măsurărilor permite să determinați aproximativ costul viitoarei vitralii și a structurii acesteia . În plus, în această etapă, specialiștii noștri vă pot consulta cu privire la întrebările care vă interesează.

Selecția foliilor pentru vitralii și studiul detaliat al schițelor:
Specialistii noștri vor selecta folii pentru vitraliile Dvs. după calitate și în conformitate cu paleta de culori. Dacă obiectivul Dvs. este vitraliul mai econom, atunci la cererea Dvs. pot fi utilizate folii mai ieftine.

După ce am stabilit complexitatea lucrării, discutăm timpul și costurile de producție. Condițiile de plată sunt negociate la fața locului. După ce a fost fabricat vitraliul , este trimisă o notificare corespunzătoare. La ora stabilită, specialiștii livrează vitraliile la obiectul clientului și îl montează.

Folia de geam

схематичный разрез витражной пленки

Folia de geam conține mai multe straturi. Culorile și toate tipurile de efecte sunt obținute folosind un colorant pe bază de cerneală, situat între două straturi rezistente la influențele externe. Colorantul conține un inhibitor UV, care oferă culoarea uniformă după aplicarea foliei pe sticlă. Prin urmare, intensitatea culorii foliei la radiații ultraviolete constante, potrivit producătorului, poate scădea nu mai mult de 2% în decurs de 10 ani. Această folie este rezistentă la o gamă largă de temperaturi de la -45 ° C până la +135°С.

Foliile de vitralii au grade diferite de transparență (selectate la cererea clientului, în funcție de nevoia de confidențialitate a încăperii în care se află vitraliul) și diferite texture.

Exemple de folii:

Monocrom

однотонные витражные пленки однотонные витражные пленки однотонные витражные пленки

Cu pete

витражная пленка зеленого цвета с разводами витражная пленка синего цвета с разводами витражная пленка красного цвета с разводами

Efect de marmură

синяя пленка с мраморным эффектом коричневая пленка с мраморным эффектом бежевая пленка с мраморным эффектом

Granulate

зернистая пленка зеленого цвета зернистая пленка синего цвета зернистая пленка желтого цвета

Cameleon și metalice

металлизированные пленки и пленки-хамелеоны металлизированные пленки и пленки-хамелеоны металлизированные пленки и пленки-хамелеоны

Cu umpluturi

пленки из серии заполнений пленки из серии заполнений пленки из серии заполнений

Designerii noștri experimentați vor selecta culorile cât mai aproape de culorile afișate în catalog, ținând cont de dorințele dvs. în ceea ce privește transparența și textura.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra