Găsim sursa pierderii căldurii

Oferim un serviciu de diagnostic pentru a identifica zonele cu cea mai mare pierdere de căldură. O astfel de verificare este efectuată cu precizie maximă de către specialistul nostru folosind un imager termic.

Verificarea cu imagerul termic

Problemă

În procesul de reparare a unui apartament sau a unei case, puțini acordă atenție posibilelor scurgeri de căldură. Drept urmare, avem surpize termice nedorite. Disconfortul ne obligă să aprindem încălzitoare și aparate de aer condiționat mai des decât ne-am dori și, în plus, să plătim mai mulți bani pe facturile de energie electrică.

Soluție

Pentru a crește eficiența energetică generală a casei Dvs., pentru a elimina pierderile de căldură existente, Vă sugerăm să utilizați serviciile de examinare a camerei folosind un imager termic.

Oferim un serviciu profesional pentru monitorizarea temperaturii obiectelor cu ajutorul unui echipament special care permite diagnosticarea și pregătirea rapoartelor detaliate.

Ce oferă asta în practică?

Serviciile unui specialist cu un imager termic vor identifica locurile unde au loc pierderi de căldură. Examinarea cu o precizie ridicată va indica zonele cu probleme care necesită o izolare termică suplimentară. Acest lucru va ajuta la crearea unui echilibru termic interior și, în viitor, va reduce semnificativ costurile facturilor.

Cum lucrăm:

  • Un specialist cu echipamentul necesar ajunge la destinație și se ocupă cu examinarea termică
  • efectuează consultații pe baza datelor obținute
  • Pe 1-2 zile după analiza datelor, trimitem un raport detaliat cu rezultatele examinării

În viitor, după examinare și detectarea surselor de pierdere de căldură, poate fi necesar asigurarea că măsurile luate pentru a le elimina au fost eficiente și că zonele cu probleme au fost eliminate. În acest caz, un serviciu de examinare termică va veni în salvare. La cererea clienților, controlul termic poate fi efectuat de mai multe ori.

Recomandări

Preferabil este să comandați o verificare cu o imagine termică toamna, iarna sau primăvara, când diferența de temperatură atât în ​​interior cât și în exterior este semnificativă. Vă recomandăm să folosiți acest serviciu atât la ​​faza inițială de reparații, cât și la faza decorațiunilor interioare, modernizării și optimizării spațiilor finisate. O scanare termică a unui apartament sau o casă durează de obicei nu mai mult de 1 oră.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra