Ferestre glisante

Pentru balcon, terasă şi nu numai!

Preţ atrăgător şi cea mai înaltă calitate a ferestrelor termopan în Moldovа!

Ferestre glisante

FERESTRE GLISANTE DIN ALUMINIU

Ferestrele glisante mereu au adus confortul în casă. Sunt practice şi funcţionale, iar profilul permite producerea celor mai diverse forme ale ferestrei- de la cele ovale până la cele arcuite. Sunt uşor de îngrijit, durabile şi pot înfrumuseţa orice balcon sau lojă, singurul minus fiind doar izolarea termică slabă. În cazul plănuirii unei încăperi cu încălzire, vă recomandăm ferestrele glisante din PVC.

Fereastră Culisantă Super Okna MD

Ce vă poate oferi “SuperOkna”?

Pentru că suntem producători de ferestre nu doar din plastic, dar și din aluminiu, avem modele unice care sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii. Putem face față la orice provocare a designer-ului: vitralii fusing, cu peliculă, cu gravură etc.

Suntem gata să realizăm planuri îndrăznețe. Măsurăm, proiectăm și chiar instalăm elemente adiționale. Contactați-ne, iar noi vom furniza toată informația necesară referitor la costuri, termeni și a tuturor variantelor posibile de producere.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra