Filiale

Super Okna MD este o figură însemnată pe piaţa autohtonă şi oferă: ferestre PVC, ferestre termopan şi ferestre aluminiu. La fel, producem: uşi termopan, uşi PVC, uşi aluminiu, rolete, vitralii balcoane şi prestăm o gamă largă de servicii la cel mai bun preţ. Sediul central este la Chişinău şi cooperează cu filialele din toate oraşele Republicii Moldova.

Avem un sortiment bogat de ferestre PVC, ferestre glisante, ferestre securizate pentru casă, apartamente, oficii şi balcoane la care putem aplica diverse tipuri de design la preturi accesibile. La fel, propunem diverse accesorii pentru ferestre ce pot uşura considerabil exploatarea lor.

Detalii

Oferim servicii complexe de vitrare “caldă” şi ”rece” la cele mai accesibile preţuri. Transformaţi balconul Dvs. într-o adevărată operă de artă!

Detalii

Avem o gamă largă de uşi pentru balcon, uşi de birou, uşi de intrare, uşi glisante, uşi aluminiu şi uşi termopan în care combinăm stilul şi securitatea maximă.

Detalii

Securizarea casei presupune protejarea tuturor ferestrelor şi uşilor, iar cea mai bună alegere, fără dubii, sunt roletele. Oferim o gamă largă de rolete pentru ferestre, rolete pentru uşi, rolete pentru garaj şi rolete de protecţie la cele mai

Detalii