Opţiune ieftină şi durabilă

Compania “SuperOkna” propune vitrajul rece al balconului cu ferestre din aluminiu la cel mai mic preţ din Moldova

Vitrarea "Rece" a balcoanelor

Avantaje și caracteristici

Ferestrele “reci” (cu izolare termică slabă) este varianta optimă, dacă nu presupune un spațiu de locuit și este folosită pentru a păstra lucrurile. Iarna temperatura camerei va fi puțin mai ridicată decât afară. Vara încăperea poate fi amenajată în cameră de odihnă, grădină sau chiar sală de antrenament. Aluminiul are proprietăți excelente împotriva coroziunii și este rezistent la toate schimbările meteorologice.

Avantajele ferestrelor din aluminiu:

  • Ușoare. Pot fi instalate pe orice balcoane fără riscul deformării. Greutate minimă, preț accesibil și montajul operativ au condiționat popularitatea lor.
  • Diverse. Modelele glisante sunt potrivite pentru încăperile mici și permit utilizarea rațională a spațiului. Modelele batante au nevoie de spațiu suplimentar pentru a se deschide.
  • Fiabile. Ferestrele “Reci” arată îngrijit și practic. Vă protejează de praf, precipitații și zgomot. Grosimea sticlei- 5mm.
  • Estetice. Profilul poate fi vopsit în cele mai diverse culori. Nuanțele deschise permit să extindeți vizual spațiul.

Balcoanele cu ferestre din aluminiu sunt o opțiune ieftină, dar prezentabilă și durabilă. Fereastra cu geam dublu poate fi obișnuită sau cu sticlă călită. Protecția împotriva razelor solare și a radiațiilor ultraviolet poate fi asigurată de sticla tonată.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra