Perioada de garanție extinsă

Oferim extinderea perioadei de garanție pe un termen mai lungă decât cel stabilit iniţial, cu condiţia prestării serviciului de întreţinele contra plată.

Garantii

Lista serviciilor contra plată include:

  • Profilaxie (verificarea stării, ungere, curățare, reglare etc.);
  • Consultatii telefonice;
  • Înlocuirea pieselor uzate și comanda lor;
  • Număr nelimitat de reparații la cererea clientului.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a menține perioada de garanție de zece ani, este necesară o întreținere programată anual, din primul an de funcționare, în perioada specificată. În caz contrar, după expirarea condițiilor de întreținere gratuită, compania "SuperOkna" nu își asumă obligații pentru continuarea serviciilor.

Servicii gratuite

Condițiile de garanție pentru clienții noștri sunt detaliate în pașaportul produsului. Pașaportul este livrat împreună cu produsul. Vă rugăm să păstrați acest document pe toată perioada de garanție.

Perioada de garanție

  • Perioada de garanție pentru produsele din PVC - 3 ani
  • Perioada de garanție pentru produsele din aluminiu - 2 ani
  • Perioada de garanție pentru lucrările de instalare - 5 ani

Perioada de garanție se calculează din ziua finalizării lucrărilor de instalare indicate în certificatul de garanție (aflat în pașaportul produsului). Garanția se aplică produselor, a căror instalare a fost realizată de specialiștii companiei “SuperOkna” sau organizații, întreprinderi și persoane fizice autorizate de compania noastră.

Serviciile ce țin de produsul procurat se efectuează GRATUIT în perioada de garanție.

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra