Laminare modernă

Tehnologiile actuale de laminare au adus designul ferestrelor la un nivel complet diferit. Compania ”Superokna” înfrumuseţează geamurile termopan la cel mai bun preţ din Moldova!

Laminarea profilului

Ferestre laminate: stil, eficiență şi siguranță

O fereastră practică din plastic poate arăta la fel de nobil ca cea din lemn natural. Aplicarea unei folii de laminare pe suprafața profilului, simulând relieful și textura materialului natural, permite obținerea unui rezultat estetic unic și îmbunătățirea funcționalității.

Pentru laminarea structurilor ferestrelor, folosim folii RENOLIT EXOFOL, care nu conțin plastifianți, ceea ce ne permite să păstrăm caracteristicile decorative și de performanță pe întreaga perioadă de utilizare. În plus, absența plastifianților face ca produsul să fie sigur atât pentru oameni, cât și pentru mediu.

Protecție estetică

Datorită tehnologiei inovatoare SST (Solar Shield Technology sau Solar Shield), noua generație RENOLIT EXOFOL reflectă mai eficient radiațiile solare termice și reduce generarea excesului de căldură în profilul geamului. Structura multistrat a filmului protejează în mod fiabil suprafața profilului de influențele mecanice și chimice. Acest lucru crește durata de viață a ferestrei și îmbunătățește eficiența energetică globală.

La laminarea unui profil, folosim două tipuri de folii:

  • RENOLIT EXOFOL PX este o versiune avansată care garantează durabilitatea culorilor și protejează împotriva factorilor climatici negativi.
  • RENOLIT EXOFOL FX este o soluție concepută pentru utilizare în țările cu climă caldă și umedă. În condițiile Moldovei, o astfel de laminare prezintă o protecție maximă împotriva radiațiilor ultraviolete și termice.

Ламинация нового поколения

Beneficiile laminării RENOLIT EXOFOL

  • O selecție gamă largă de modele - 93 de culori.
  • Protecție fiabilă a suprafeței profilului de deteriorarea mecanică.
  • Protecție împotriva intemperiilor și a îmbătrânirii.
  • Eficiență energetică mai bună.
  • Etanșeitate ridicată.
  • Durabilitate.
  • Ușor de îngrijit.
  • Capacitatea de a restabili rapid suprafețele deteriorate.

Cele mai populare culori de laminare:

Возможные цвета ламината

Compania “SuperOkna” oferă soluții complexe de îmbunătățire estetică și tehnică a ferestrelor Dvs. Contactați-ne chiar acum și aflați mai multe despre laminarea și alte tipuri de decor pentru ferestre. Datorită varietății de culori, texturi, nuanțe și tipuri de folii de laminare, “SuperOkna” va putea realiza cele mai îndrăznețe idei!

PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.
De la început alegeţi unde instalaţi fereastra