Termopanul Guardian Ultra

Tehnologii inovatoare ce nu permit strecurarea căldurii pe timp de iarnă și protejează de soarele fierbinte vara.

Avantaje

Ferestrele cu termopan Guardian Ultra includ 2 sticle ClimaGuard N eficiente energetic, care reflectă căldura în casă de două ori mai efectiv decât ferestrele cu geam termopan cu un design similar, dar fără pulverizare și reduc costurile de încălzire. ClimaGuard N, cu pulverizare pe bază de argint, va lupta, de asemenea, şi cu condensul. Puteţi să uitaţi de griji.

De asemenea, este cea mai bună soluție pentru ferestre, lângă care vor crește flori. Guardian Ultra garantează cele mai bune condiții pentru plantele Dvs.

Avem o gamă largă de accesorii și alte produse. Vă putem ajuta cu alegerea și suntem gata să vă consultăm cu privire la orice probleme. Pentru a afla costul mărfurilor, sunați-ne sau trimiteţi o solicitare pe site.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.