Înlocuirea mânerului cu cheie

Înlocuirea mânerului cu cheie

Curiozitatea copiilor mici este adesea o sursă de pericol pentru ei înșiși. Pentru a ne proteja copiii, oferim un mâner cu cheie. Închideți ferestrele cu cheie și copiii nu le vor putea deschide fără ajutorul vostru.

Beneficiile dispozitivului

Mânerele obişnuite nu sunt fiabile și sunt ușor de rotit, ceea ce poate face chiar şi un copil mic. În acest caz, un mâner cu cheie este de neînlocuit. Fără cheie nu este imposibil să deschideți fereastra. Mecanismul se instalează foarte repede și nu strică aspectul general al ferestrei. Mânerul cu cheie- copiii sunt în siguranță..

Avem o gamă uriașă de accesorii și alte produse. Vă putem ajuta cu alegerea și suntem gata să vă consultăm cu privire la orice probleme. Pentru a afla costul mărfurilor, sunați-ne sau trimiteţi o solicitare pe site.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.