Setul de bază

VEKA SOFTLINE – profil cu cinci camere energoeficient, cu o adâncime de instalare crescută (70 mm), care garantează o izolare termică și fonică excelentă a ferestrei PVC. De asemenea, camerele suplimentare fac construcţia mai rezistentă la impact mecanic, iar profilul din plastic nu se estompează sub soare. Proiectarea profilului cu cinci camere presupune clasa A conform GOST 30673-99 și standardul european RAL (grosimea peretelui exterior - 3 mm!).

Presupune utilizarea pe timp de iarnă având 2 camere cu o grosime de 40 mm şi sticlă float de înaltă calitate a companiei Guardian (SUA), liderul mondial în industria sticlei. La fel, sticla este combinată cu ClimaGuard ce reflectă razele UV ale soarelui.

Formula termopanului: 4 х 14 х 4 х 14 х 4

  • 4 – sticlă float
  • 14 – rama
  • 4СGS – Sticla ClimaGuard Solar

Furnitura germană G-U Uni-Jet, datorită acoperirii ferGUard brevetate, are proprietăți anticorozive și deţine certificatul de calitate QM328 („calitatea produsului testat”). Certificat eliberat de Institutul German pentru Tehnologia Geamurilor (Institut für Fenstertechnik), Rosenheim.

Sistemul de ventilație SPL de G-U rezolvă eficient problema condensatului și lipsa de oxigen, asigurând o furnizare constantă de aer proaspăt. Aerul care intră, reușește să se încălzească și nu duce la o răcire accentuată a încăperii.

O soluție excelentă atât pentru persoanele obișnuite să doarmă cu geamurile deschise, cât și pentru bucătărie - hota va funcționa cum trebuie! Fereastra nu se va deschide de la vânt și "curent". Un alt plus al dispozitivului este o securitate sporită.

Vă permite să ventilați camera fără riscul strecurării insectelor, polenului alergic și prafului de pe stradă. Simplitatea și fiabilitatea construcţiei vă permit să uitaţi de curăţirea lor. Pentru o durabilitate absolută puteţi să o îndepărtați în sezonul rece când nu mai aveţi nevoie de ea.

Plasa insecte din catalogul nostru este unic: partea interioară a cadrului de plasă este întărită cu un colț metalic, care vă permite să intalaţi o plasă până la 1 m lățime fără garnituri suplimentare, pe când colțurile obișnuite de plastic se rup destul de repede și îngălbenesc.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.