Pervaz Werzalit pentru fereastră - Calitate germană

Calitate și fiabilitate germană

Pervazul este realizat respectând toate standardele moderne și este frabricat din talaş de lemn presat cu rășini polimerice – materiale sigure pentru sănătate, ce nu se tem nici de amenințări chimice, nici mecanice.

Avantajele pervazelor Werzalit

Rezistă la umiditate înaltă și la orice schimbare de temperatură. Sunt acoperite cu mai multe straturi și sunt ușor de curățat. Acoperirea decorativă nu se lipește de bază, ci este comprimată, ceea ce face ca cele două elemente să devină un întreg.
Pervazul Werzalit este utilizat cu succes în orice tip încăperi şi poate fi instalat atât acasă, cât și în locuri publice.

Avem o gamă uriașă de accesorii și alte produse, ce le putem livra și instala nu doar la Chișinău, dar și prin toată țara. Vă putem ajuta cu alegerea și suntem gata să vă consultăm cu privire la orice probleme. Pentru a afla costul mărfurilor, sunați-ne sau trimiteţi o solicitare pe site.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.