Termopan cu izolare fonică

Ferestre cu izolaţie fonică

Traficul intens, zgomotul constant pe străzile unui oraș mare îi oferă locatarilor disconfort. Ferestrele izolate fonic vor ajuta limita pătrunderea sunetelor deranjante. Instalarea lor va permite să vă bucurați de căldura și confortul casei!

Linişte

Ferestrele moderne pot asigura o bună izolare fonică. Dacă casa este situată într-o zonă dens populată și dinamică, va fi necesară o protecție mai eficientă. Spre deosebire de cele obișnuite, ferestrele termopan izolate fonic vor proteja împotriva pătrunderii sunetelor străzii până la 34 dB+.

Avem o gamă largă de accesorii și alte produse. Vă putem ajuta cu alegerea și suntem gata să vă consultăm cu privire la orice probleme. Pentru a afla costul mărfurilor, sunați-ne sau trimiteţi o solicitare pe site.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.