Termopan tonat

Fiabilitate garantată

Sticla tonată este mai durabilă și mai eficientă decât sticla cu peliculă protectoare pe care o puteți instala singur. Vă garantăm că fereastra noastră va face față sarcinii sale în orice condiții meteorologice.

Ferestrele PVC tonate sunt o soluție ideală pentru ferestrele de pe partea însorită. Aceste ferestre cu geam dublu vor proteja de soarele puternic, dar şi vor economisi energie. Au un aspect estetic și un efect oglindă, ceea ce conferă interiorului un farmec deosebit. Astfel de modele nu sunt de întâlnite pe piaţă, de aceea Vă recomandăm să contactați compania noastră.

Avem o gamă largă de accesorii și alte produse. Vă putem ajuta cu alegerea și suntem gata să vă consultăm cu privire la orice probleme. Pentru a afla costul mărfurilor, sunați-ne sau trimiteţi o solicitare pe site.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.