Fereastra “Confort” pentru casă

Setul de bază

VEKA SOFTLINE 82 – ferestre premium ce ţin piept tuturor standardelor de construcție modernă și sunt eficiente energetic. Ferestrele PVC realizate pe baza acestui profil pot reduce semnificativ costurile de încălzire și permit ventilaţia aerului: 6 camere în cercevea și 7 camere în cadrul profilului, combinate cu o adâncime de instalare (82 mm) asigură niveluri foarte ridicate de izolare termică și fonică. Conturul închis al armăturii şi metalului conferă construcţiei o rigiditate deosebită.

Izolația termică îmbunătățită include i-sticlă ClimaGuard Keeper N, care reduce pierderile de căldură cu mai mult de 50% în comparație cu ferestrele termopan obișnuite, previne formarea condensului și are o transmisiune ridicată a luminii

Formula termopanului: 4i х 16 х 4 х 16 х 4

  • 4 – sticla float
  • 16 – rama
  • 4i – sticla energoefectivă Clima Guard N
Inginerii de la G-U au reușit să dezvolte astfel de accesorii care vă permit să mutați fereastra din poziția închisă în poziția deschisă în partea de sus, ocolind poziția intermediară (Deschis complet).

Mânerele obișnuite trebuie să fie rotite la 180 de grade (de la vertical în jos la vertical în sus) pentru a deschide doar partea de sus. La armăturile Tilt & Turn, este suficient să rotiți doar la 90 de grade (de la o poziție verticală în jos la o poziție orizontală).
Sistemul de ventilație SPL de G-U rezolvă eficient problema condensatului și lipsa de oxigen, asigurând o furnizare constantă de aer proaspăt. Aerul care intră, reușește să se încălzească și nu duce la o răcire accentuată a încăperii.

O soluție excelentă atât pentru persoanele obișnuite să doarmă cu geamurile deschise, cât și pentru bucătărie - hota va funcționa cum trebuie! Fereastra nu se va deschide de la vânt și "curent". Un alt plus al dispozitivului este o securitatea sporită.

Vă permite să ventilați camera fără riscul strecurării insectelor, polenului alergic și prafului de pe stradă. Simplitatea și fiabilitatea construcţiei vă permit să uitaţi de curăţirea lor. Pentru o durabilitate absolută puteţi să o îndepărtați în sezonul rece când nu mai aveţi nevoie de ea.

Plasa insecte din catalogul nostru este unică: partea interioară a cadrului de plasă este întărită cu un colț metalic, care vă permite să intalaţi o plasă până la 1 m lățime fără garnituri suplimentare, pe când colțurile obișnuite de plastic se rup destul de repede și îngălbenesc.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.