Fereastra energoeficientă: economia banilor

Fereastră energoeficientă: economisirea resurselor de energie și a resurselor cheltuite pentru încălzire. Una din principalele probleme ale proprietarilor de case rămâne economisirea resurselor energetice.

Există foarte multe metode de economisire a energiei care vizează crearea celui mai confortabil microclimat din casă: izolarea termică de la fundament la acoperiș, tehnologii de economisire a energiei, selecția echipamentelor potrivite, automatizarea sistemelor de inginerie. O modalitate de a reduce costurile de încălzire, răcire și iluminare este utilizarea rațională a fațadelor de construcție din sticlă. Acest lucru este ușor de explicat: pierderea căldurii din casă (până la 40%) se datorează ferestrelor.

Termopanul modern ocupă până la 80% din suprafața ferestrei, deci trebuie să acordaţi atenție deosebită proprietăților de izolare a energiei. Amplasând la distanţe diferite sticlele în profil, puteți obține indicatori buni de izolare termică.

Cu toate acestea, doar sticla cu emisii reduse acoperită cu argint permite pătrunderea razelor solare în cameră și, în același timp, blochează strecurarea căldurii din casă. Prin urmare, compania “SuperOkna” a optat pentru sticla energoeficientă GUARDIAN ClimaGuard N.

Utilizarea unei astfel de sticle poate reduce pierderea de căldură cu mai mult de 80%. Nu ingorăm nici proprietățile de izolare termică a profilului în sine, ce tot sunt o parte semnificativă.

Compania “SuperOkna”, pentru fabricarea ferestrelor din plastic, folosește: sisteme de profil VEKA, precum și sticla energoeficientă Guardian (SUA).

Utilizând tehnologii și materiale eficiente energetic la fabricarea și instalarea construcţiilor translucide, puteți economisi în mod semnificativ până la 50% din costurile de încălzire și climatizare.

Fereastră PVC Energoeficientă Super Okna MD

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.