Ferestrele termopan ieftine

Ferestrele din plastic ieftine, ca şi orice alt produs cu preţ mic, atrag consumatorii. Mulți vor să economisească bani din cauza bugetului limitat şi, evident, în primul rând se uită la preţ. Cu toate acestea, dacă vi se oferă ferestre din PVC extrem de ieftine, ar trebui să nu vă grăbiţi cu decizia.

Dacă începem să calculăm preţul mediu al sticlei, plasticului, mecanismelor și ale altor detalii, vom obține o sumă considerabilă. Dar noi nici nu pomenisem costul producerii şi livrarea. Atunci care ar fi motivul unui preţ atât de mic? Producătorii excroci oferă produse de calitate proastă, ce nu vor rezista nici măcar câțiva ani. Este dificil să recunoşti imediat o fereastră necalitativă, dar, cu timpul, defectele vor deveni tot mai vizibile. Vă asigurăm!

Principalul lucru la care ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți ferestrele din plastic este profilul. De calitatea profilului depinde cât de durabilă va fi construcţia. Prețul produsului este determinat direct de numărul camerelor din profil și de rezistența plăcilor metalice încorporate. Putem spune că prețurile ferestrelor din PVC caracterizează nivelul lor de izolare termică și siguranță. Prin urmare, este puțin probabil ca un profil ieftin să fie de calitativ și fiabil. Plasticul ieftin este fragil și își pierde albul în timp. Un astfel de produs poate chiar să se deformeze în timpul montării.

Este extrem de neplăcut atunci când apar probleme în timpul exploatării. Într-un final, fereastra își va pierde proprietatea principală – să protejeze locuinţa de ploaie şi frig. Chiar credeţi că aveţi nevoie de aşa fereastră?

Piața de ferestre este saturată. Cineva îşi câștigă reputația prin calitate, cineva încearcă să atragă cumpărătorii prin reducerea prețului ferestrelor din plastic. Din păcate, nu sunt excluse nici cazurile când producția este bazată pe echipamende vechi, pe specialişti necalificaţi sau standardele nerespectate.

Înainte de a cumpăra ferestre ieftine din PVC de la o companie puțin cunoscută, examinaţi minuţios fiecare detaliu. Atunci când alegeți ferestre din plastic, recomandăm să luați în considerare toate opțiunile şi ofertele posibile. Alegeți un produs durabil şi care n-o să dea bătăi de cap!

Ferestre Termopan Ieftine Super Okna MD

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.