Termopan rezistent la lovituri și gloanțe

Siguranţă

Pentru a preveni sau a împiedica intrarea neautorizată, producem unități de protecție din sticlă rezistente la lovituri și pătrunderi conform claselor de protecție A1, A2, A3, B1, B2, B3.

Descriere

Dacă este nevoie de o protecție și mai serioasă (există un potențial / amenințare reală a unui atac armat), vom oferi ferestre cu geam termopan (blindate) rezistente la gloanțe, care oferă protecție atât împotriva gloanțelor, cât și a protejării împotriva fragmentelor sparte ale sticlei atunci când sunt expuse unui impact de diferite tipuri de arme - de la un pistol la un sniper cu cartuș incendiar care străpunge armurile. Puteți comanda geamuri antiglonț din clasele 2, 3, 5, 6 și 6A.

Avem o gamă largă de accesorii și alte produse. Vă putem ajuta cu alegerea și suntem gata să vă consultăm cu privire la orice probleme. Pentru a afla costul mărfurilor, sunați-ne sau trimiteţi o solicitare pe site.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.