Setul de bază

VEKA EUROLINE – profil format din 3 camere care asigură o izolare termică excelentă, cu o adâncime de montare a profilului de 58mm și cu două circuite de etanșare, ceea ce face ca întreaga construcţie să fie ermetică și să protejeze de praf și umiditate.

Setul standard pentru această fereastră implică geam termopan bicameral cu o grosime de 32 mm cu sticlă float de înaltă calitate a companiei Guardian (SUA), liderul mondial în industria sticlei.

Formula termopanului: 4 х 10 х 4 х 10 х 4

  • 4 – sticlă float
  • 10 – rama

Furnitura germană G-U Uni-Jet, datorită acoperirii ferGUard brevetate, are proprietăți anticorozive și deţine certificatul de calitate QM328 („calitatea produsului testat”). Certificat eliberat de Institutul German pentru Tehnologia Geamurilor (Institut für Fenstertechnik), Rosenheim.

Vă permite să ventilați camera fără riscul strecurării insectelor, polenului alergic și prafului de pe stradă. Simplitatea și fiabilitatea construcţiei vă permit să uitaţi de curăţirea lor. Pentru o durabilitate absolută puteţi să o îndepărtați în sezonul rece când nu mai aveţi nevoie de ea.

Plasa insecte din catalogul nostru este unică: partea interioară a cadrului de plasă este întărită cu un colț metalic, care vă permite să intalaţi o plasă până la 1 m lățime fără garnituri suplimentare, pe când colțurile obișnuite de plastic se rup destul de repede și îngălbenesc.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.