Fereastra “De Vară”

Setul de bază

WHS Halo 60 – un sistem de profil cu 4 camere, cu o adâncime a profilului de 60 mm, cu o izolare excelentă la căldură și zgomot. Materialele și designul profilului respectă toate standardele GOST și SanPiN 2.1.2.729-99. Durabilitatea și fiabilitatea acestui sistem au fost testate în laboratorul nostru şi garantează cea mai înaltă calitate. Profilul WHS Halo 60 este un exemplu ideal de accesibilitate și funcționalitate.

Echipamentul standard pentru această fereastră implică un geam termopan unicameral cu o grosime de 24 mm cu o sticlă float de înaltă calitate a companiei “Guardian” (SUA), liderul mondial în industria sticlei.

Formula termopanului: 4 x 16 x 4

  • 4 – sticla float
  • 16 – rama
Furnitura germană G-U Euro Jet are proprietăți excelente împotriva coroziunii, care depășesc de câteva ori cerințele standardelor de rezistență la coroziune datorită acoperirii feGUard.
Furnitura este proiectată pentru a rezista la greutate maximă posibilă (până la 130 kg), deosebindu-se prin confort, fiabilitate și durabilitate.

Vă permite să ventilați camera fără riscul strecurării insectelor, polenului alergic și prafului de pe stradă. Simplitatea și fiabilitatea construcţiei vă permit să uitaţi de curăţirea lor. Pentru o durabilitate absolută puteţi să o îndepărtați în sezonul rece când nu mai aveţi nevoie de ea.

Plasa insecte din catalogul nostru este unic: partea interioară a cadrului de plasă este întărită cu un colț metalic, care vă permite să intalaţi o plasă până la 1 m lățime fără garnituri suplimentare, pe când colțurile obișnuite de plastic se rup destul de repede și îngălbenesc.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.