Fereastra “De Iarnă”

Setul de bază

WHS Halo 72 –profil cu 5 camere și adâncimea montării crescută (72 mm) a îmbunătățit izolarea termică și fonică. Camerele adiționale îndeplinesc funcția de rigidizare, cresc rezistența produselor şi conferă stabilitate geometrică. Garniturile standard de înaltă calitate vin într-o culoare elegantă gri deschis. Sistemul este complet certificat și oferă un grad ridicat de eficiență energetică și calitate la un preț rezonabil.

СSetul standard pentru această fereastră implică un termopan bicameral cu o grosime de 32 mm cu sticlă float de înaltă calitate a companiei Guardian (SUA), liderul mondial în industria sticlei.

Formula geamului termopan: 4 х 10 х 4 х 10 х 4

  • 4 – sticla float
  • 10 – rama
Furnitura germană G-U Euro Jet are proprietăți excelente împotriva coroziunii, care depășesc de câteva ori cerințele standardelor de rezistență la coroziune datorită acoperirii feGUard.
Furnitura este proiectată pentru a rezista la greutate maximă posibilă (până la 130 kg), deosebindu-se prin confort, fiabilitate și durabilitate.

Vă permite să ventilați camera fără riscul strecurării insectelor, polenului alergic și prafului de pe stradă. Simplitatea și fiabilitatea construcţiei vă permit să uitaţi de curăţirea lor. Pentru o durabilitate absolută puteţi să o îndepărtați în sezonul rece când nu mai aveţi nevoie de ea.

Plasa insecte din catalogul nostru este unică: partea interioară a cadrului de plasă este întărită cu un colț metalic, care vă permite să intalaţi o plasă până la 1 m lățime fără garnituri suplimentare, pe când colțurile obișnuite de plastic se rup destul de repede și îngălbenesc.

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.